Open donderdag, vrijdag, zondag middag en donderdag, vrijdag en zaterdag avond.
Opening banketruimten de andere dag van 15 zetels.

 

                               Beste Vrienden, Mevrouw, Mijnheer,

 

 

Recentelijk hebben wij de moeilijkste beslissing ooit moeten nemen, de sluiting van uw restaurant Kokejane. Doorheen de jaren schonk U ons een constante vriendschap en vertrouwen, het is voor ons dan ook niet eenvoudig U hierover in slechts enkele lijnen te informeren.

 

Wij hebben dus besloten onze erkentelijkheid uit te drukken in de vorm van een Touringmenu dat om de vijftien dagen zal wijzigen en dat zoals wij hopen de goede momenten zal oproepen die U in Kokejane mocht beleven.

 

Op 26 mei 2013 sluiten wij definitief de deuren.

 

Tot deze datum verwelkomen wij U nog en kan U zich nog laten verwennen. Ons gastronomisch avontuur zet zich verder in Durbuy in Hotel Tropical waar U dezelfde keuken zal vinden als in restaurant Kokejane. Hier staan wij garant voor.

 

Bovendien op eenvoudig verzoek, kan U weldra een VIP kaart Kokejane bekomen die U vele voordelen biedt.

 

In afwachting, kom ons nog veel bezoeken, wij missen U al.

 

 

 

Emmanuelle en Alexandre Willems

Restaurant Kokejane, de culinaire referentie in Vlaams-Brabant en gelegen op 2 km van de historische stad Edingen, ontvangt u in een ruime villa badend in het licht, waar men in de tuin bij het zwembad kan tafelen of aperitieven.

Binnen, in een hedendaagse architectuur met balkons en salon met haardvuur, verwelkomen wij u voor een ontdekkingstocht van een fijne en vindingrijke keuken gebaseerd op het gebruik van uitmuntende producten. Vis en schaaldieren rechtstreeks aangevoerd uit de vishavens, vlees en gevogelte worden klaargemaakt door een team in de keuken dat alles in het werk stelt om uw smaakpapillen te prikkelen. Zodoende is alles huisbereid: brood, gebak, ijsbereidingen en zelfs onze huisgerookte zalm. Hopscheuten, truffels, eenden- en ganzenlever maar ook kaviaar en de fijnste hammen zijn zorgvuldig uitgekozen en streng nagekeken. Een ruime keuze van de grootste wijnen aan zachte prijzen vergezelt uw gerechten.

Restaurant kokejane luistert eveneens aandachtig naar al uw vragen bij het opmaken van uw menu's voor communie, doop, huwelijken en andere evenementen en maakt de noodzakelijke tijd en ruimte vrij voor het uitkiezen en welslagen van uw diner.

 

Tenslotte kan u onze gerechten ook zelf ontdekken dankzij onze traiteurdienst, bij ons af te halen of bij u klaargemaakt.

 

Het dagmenu, een klein tripje naar Durbuy. (Durbuy, het kleinste stadje ter wereld)