Open donderdag, vrijdag, zondag middag en donderdag, vrijdag en zaterdag avond.
Opening banketruimten de andere dag van 15 zetels.

Voorgerechten

 

 

Kreeftsoep tradition............................................................ 15 

Koulibiac van kabeljauw...................................................... 20 

Huisgerookte wilde extra zachte Schotse zalm...................... 25 

In bladerdeeg gegaarde Sint Jacobsnoten met groenten......... 25  € Carpaccio van eendelever met ruccuola salade.......      ........ 25 

Pata Negra 5 sterren Jabugo Bellota ham en meloen.......... ... 25 

Gratin van verse deegwaren met kreeftvulling,     koraalroom  25 

Delicatesse van kreeft en koningskrab, slaatje.................. ..... 33 

Hoornkreeftjes uit La Rochelle en Ré............................     .. 33 

Carpaccio van ossehaas, truffels, parmezaan........................ 33 

 

Hoppescheuten, gepocheerde ei, wittbier mousseline..............40 €

Gelee van geklaarde bouillon, kaviaar,  room (20 gr kaviaar)40 

Vis en schaaldieren

Schotse zalm filet “label rouge”.................................        .....   25 

Kabeljauwrug, krokant, blanke botersaus, gekonfijt witloof...... 25 

Zeetong ..................................      ......................................     .. 33 

Wilde lijnzeebaars in zeekorst (min.2 pers).............    ............. 70 

Wilde lijnzeebaars gestoomd in truffelboter............................. 35 

Kreeft 700 gr met champagne en basilicum (2 pers.)................ 70 

Vlees en gevogelte

Hoevegevogelte met morieljes, gele wijn.....................        ...... 33 

Ossenhaas à l’ucceleto gesneden, rucuola en parmezaan........... 33 

Kalfszwezeriken krokant, périgueuxsaus..........................     .... 33 

Duivefilet uit Anjou, gekonfijte bil met zachte look.................... 33 

Dessertkaart

 

 

Café Glacé Kokejane............................................................... 9 

Dame Blanche......................................................................... 9 

Duo van chocoladeschuim en vanile-ijs..................................... 9 

Warm en mals chocoladegebak met gember.............................. 9 

Drijvend eilandje vruchtensorbet, Engelse room....................... 10 

Champagne granité met salie................................................... 10 

Verse fruitsalade met duo van sorbets..................................... 10 

“Crème brulée” met frambozen............................. ................. 10 

Fijne appeltaart met vanille-ijs.................................................. 11