Open donderdag, vrijdag, zondag middag en donderdag, vrijdag en zaterdag avond.
Opening banketruimten de andere dag van 15 zetels.

***Hoevegevogeltegelei met Kaviaar(10 grs), dubel rom

***

Kingkrab bout met plate petersilie, safraansaus

***

*Krachtbouillon “Basquaise” van hoornkreeftjes met hoornkreeftjes

*

Krokante Kalfszwezeriken Kokejane

***

Verrassingsbord voorjaars lekkernijen

72€

Met wijn-98€-avec vins

 ** al in 112€**

 

***Une création éblouissante et rare qui marie avec délicatesse, équilibre et raffinement,

une gelée savoureuse et de texture parfaite, le caviar et la crème

 à écrit le 6 novembre 2000  + Jacques Kother «  Guide des Connaisseurs »

 

* De hoornkreeftjes uit La Rochelle en Ré, zeldzaam en en praktisch ontoegankelijk worden

Hier vers en met absoluut respect behadelt wat weerspiegeld wordt in dit gerecht

 

 

Promotie menu, geen enkel voordeel is van toepassing op dit menu